La web original de MadTeam, online desde 1997
Entrar | Registrate
MadTeam > Foros de Montaña y Grupos > Rutas, Ascensiones y Condiciones de la montaña >Brèche Belloc

Rutas, Ascensiones y Condiciones de la montaña

volver al indice del foro.

Tuesday 29 august 2006 - 15:52:34

Brèche Belloc

Només un comentari per si pot ajudar a algú. El descens d´aquesta bretxa està molt complicat. Cau tot el que toques, quan dic tot vull dir TOT.
A més, al final hi ha una glacera residual que s´ha de passar. Només hi queda gel pur (35º) que costa clavar-hi les puntes davanteres dels grampons i evidentment a aquestes alçades d´estiu no portàvem piolets tècnics...

No té res a veure amb el F+ que cataloguen algunes guies, en Capdevila PD-. Parlant de les condicions que havíem trobat amb el guarda d´Espingo ens va dir que estava molt difícil el descens que ens va tocar fer, res a veure amb fa uns anys que la neu arribava a bona part de la canal d´accés, ara tot descompost i gel pur. No l´aconsello pujant, tot hi que és més fàcil (un per un obligat) i la prohibiria baixant com ens va tocar a nosaltres.

La cresta Spijeoles-Belloc maca (algun II+) i la vall (després de fer el descens de la bretxa) molt solitària, sense fitar però amb un encant especial (tot i que ens va envair la boira).

Està fatal, MUY DESCOMPUESTO, i al final con hielo puro (35º) del glaciar residual que queda en su base. Nada que ver con las guias que lo catalogan de F+. Solo se clavan las puntas de los grampones. Desacosejable de subida a no ser que se suba de uno en uno i vigilando mucho donde te agarras i muy difícil de bajada, como nos tocó a nosotros.

Adéu

  

 
 


 
  Si quieres abrir una conversación nueva entra  aqui 


 
  volver al indice del foro.
 
 
 

Estas en la Versión web | cambiar a versión para dispositivos móviles


Contactar con Administrador Madteam.net (David Oliveras) (este NO es el contacto del club exc. madteam)


© David Oliveras 1997 -2025 Licencia de Creative Commons | Nota Legal | Política de cookies | BLOG
 
Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para asegurarte una mejor experiencia. Al usar nuestro servicio, aceptas el uso de las mismas. Pulsa para ver más información sobre las cookies