La web original de MadTeam, online desde 1997
Entrar | Registrate
MadTeam > Foros de Montaña y Grupos > Rutas, Ascensiones y Condiciones de la montaña >pic d´Anayet

Rutas, Ascensiones y Condiciones de la montaña

volver al indice del foro.

Monday 14 may 2007 - 14:30:52

pic d´Anayet

Bones.
Divendres passat, 11 de maig del 2007, vam pujar al pic d´Anayet, vora del Portalet i de l´estació d´esquí de Formigal. Era una zona nova per a mi i vaig quedar impressionat de la seua bellesa. Els llacs, encara gelats, i les vistes cap al Midi, els Infiernos, el Vignemale, el Balaitous, Telera... buff.
La carretera està ja tancada, amb la qual cosa s´han de fer aquests més de 2 km a peu per la carretera (des del desviament de la carretera general, que va cap al Portalet, i que et porta fins a l´aparcament "Anayet" de l´estació d´esquí de Formigal) . Un cop passes la pista d´esquí, però, el panorama canvia radicalment i es va seguint el camí, força ben marcat amb marques de GR. La neu era present, a clapes, des de bastant avall, però al replà dels llacs ja era pràcticament contínua, i bastant toveta. De totes formes, no n´hi havia massa i això facilitava la progressió.
A la canal d´accés final al cim no hi havia quasi neu, però sí que n´hi havia al flanqueig que precedeix i segueix al famós cable (que està quasi nou, em sembla), i que degut, a la inconsistència de la neu, vam passar assegurant-nos.
Tampoc no compteu que pugueu dormir al Corral de las Mulas. Està en un estat bastant lamentable, ple de cagades i restes de brossa.

  

 
 


 
  Si quieres abrir una conversación nueva entra  aqui 


 
  volver al indice del foro.
 
 
 

Estas en la Versión web | cambiar a versión para dispositivos móviles


Contactar con Administrador Madteam.net (David Oliveras) (este NO es el contacto del club exc. madteam)


© David Oliveras 1997 -2025 Licencia de Creative Commons | Nota Legal | Política de cookies | BLOG
 
Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para asegurarte una mejor experiencia. Al usar nuestro servicio, aceptas el uso de las mismas. Pulsa para ver más información sobre las cookies