La web original de MadTeam, online desde 1997
Entrar | Registrate
MadTeam > Foros de Montaña y Grupos > Rutas, Ascensiones y Condiciones de la montaña >Corredor Vermicelle

Rutas, Ascensiones y Condiciones de la montaña

volver al indice del foro.

Wednesday 16 january 2008 - 22:10:17

Corredor Vermicelle

Aquest diumenge 13 de Gener vam anar a fer el corredor Vermicelle dels Cambredase, les ganes que teníem de començár a tocar gel i neu, segurament ens van fer precipitar al’hora de triar el dia adequat, doncs  per començar, el camp de blocs que s’ha de travesar per arribar al peu de la canal, estava nomes parcialment tapat per un parell de pams de neu, i havies d’anar saltant sense saber exactament on posaves els peus, aquest tros es va fer molt pesat, i un cop a la canal, ens vam trobar amb molta neu i molt tova, en alguns moments anavem amb la neu fins  ala panxa, vam haver d’obrir una autentica trinxera al llarg de tota la canal, amb un metre de meu tova, el que hauria d’haver estat una canal sense dificultat es va transformar en una feinada extenuant per nosaltres tres mes l’ajuda d’un francès que sen’s va unir per alternarse amb nosaltres per obrir la traça.

Aqui hi ha el video de la sortida

http://www.youtube.com/watch?v=gAzhQjFxVoU

I aqui hi ha la galeria de fotos

 http://www.madteam.net/fotografia/galeria.php/3699

  

 
 


 
  Si quieres abrir una conversación nueva entra  aqui 


 
  volver al indice del foro.
 
 
 

Estas en la Versión web | cambiar a versión para dispositivos móviles


Contactar con Administrador Madteam.net (David Oliveras) (este NO es el contacto del club exc. madteam)


© David Oliveras 1997 -2025 Licencia de Creative Commons | Nota Legal | Política de cookies | BLOG
 
Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para asegurarte una mejor experiencia. Al usar nuestro servicio, aceptas el uso de las mismas. Pulsa para ver más información sobre las cookies
Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para asegurarte una mejor experiencia. Al usar nuestro servicio, aceptas el uso de las mismas. Pulsa para ver más información sobre las cookies