La web original de MadTeam, online desde 1997
Entrar | Registrate
MadTeam > Foros de Montaña y Grupos > Rutas, Ascensiones y Condiciones de la montaña >R Espingo – Belloc - Spijeoles – R Portillon

Rutas, Ascensiones y Condiciones de la montaña

volver al indice del foro.

Wednesday 4 august 2010 - 15:58:01

R Espingo – Belloc - Spijeoles – R Portillon

Des del Belloc 

 

Dissabte 31 sortim a ¼ de 8 remuntem cap al llac Belloc i d´aquí cap a la bretxa, malgrat la quantitat de neu, es pot anar evitant, sols cal travessar un petit passadís d´uns tres metres d´amplada entre dues gran congestes per situar-se a l´esquerra de la canal per pujar per la zona on la roca està menys desfeta.

 

Des de la bretxa, un tros de cresta fàcil però molt aèria, les fites ens duran cap al centre de la cara nord on tornem a la cresta ja prop del Belloc (3.008)

 

D´aquí crestejant per terreny fàcil amb algun pas aeri, sense problemes al Spijeoles (3.065).

 

La cresta cap al Gourdon ens sembla molt llarga i volem arribar al refugi de Portillon amb temps per dutxar-nos i fer una cervesa abans de sopar, així que flanquegem cap al coll de Gourgs Blancs, però per arribar a la llengua de neu que uneix el coll amb el llac Gelat, el terreny es complica, nosaltres vam agafar una terrassa on hi havia una cinta, així que ràpel i avall.

 

Des del coll del pluviòmetre, cal seguir les fites que van cap a l´esquerra, no les que baixen directes, després toca remuntar.

 



(Post Editado: 4-8-10 16:05:30)

  

 
 


 
  Si quieres abrir una conversación nueva entra  aqui 


 
  volver al indice del foro.
 
 
 

Estas en la Versión web | cambiar a versión para dispositivos móviles


Contactar con Administrador Madteam.net (David Oliveras) (este NO es el contacto del club exc. madteam)


© David Oliveras 1997 -2025 Licencia de Creative Commons | Nota Legal | Política de cookies | BLOG
 
Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para asegurarte una mejor experiencia. Al usar nuestro servicio, aceptas el uso de las mismas. Pulsa para ver más información sobre las cookies