La web original de MadTeam, online desde 1997
Entrar | Registrate
MadTeam > Foros de Montaña y Grupos > Rutas, Ascensiones y Condiciones de la montaña >travessa montserrat

Rutas, Ascensiones y Condiciones de la montaña

volver al indice del foro.

Sunday 3 september 2006 - 20:32:04

travessa montserrat

Tinc pensat fer la travesa de montserrat i magradaria saber si hem podeu donar informacio de que cuan arribes a la miranda dels ecos pel recorregut del pas de l´esfinx com son els posibles camins per arribar al coll del migdia.
-La canal dels micos per ferla baixant que tal es?
-Com son els dos altres camins que van a parar al cami del montgros?

Gracies per endevant!!

  

expandir todo contraer todo 1 Respuestas Última respuesta Thursday 7 september 2006 - 20:38

 
Thursday 7 september 2006 - 20:38
A poc que estiguis avesat a anar per Montserrat no has de tenir problemes per baixar per la canal dels micos. sols hi ha un petit flanqueig de 4 mts. que està equipat amb un passamà. Abans però, quan pugis als Ecos venint de l´Esfinx, per arribar-hi al cim et caldrà pujar per una canal equipada amb una grossa cadena d´uns 12 metres. Pel que fa als camins per anar al Montgrós sols et cal baixar la Canal de Migdia fins que trobaràs al cap d´un 15 minuts de baixada, el trencall a l´esquerra, convenient marcat que, donant la volta pel Camell d´Ecos et portarà al coll entre l´Albarda Castellana i Sant Jeroni. D´allí al monestir ja és evident.
   Ocultar todas las respuestas      

 


 
  Si quieres abrir una conversación nueva entra  aqui 


 
  volver al indice del foro.
 
 
 

Estas en la Versión web | cambiar a versión para dispositivos móviles


Contactar con Administrador Madteam.net (David Oliveras) (este NO es el contacto del club exc. madteam)


© David Oliveras 1997 -2025 Licencia de Creative Commons | Nota Legal | Política de cookies | BLOG
 
Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para asegurarte una mejor experiencia. Al usar nuestro servicio, aceptas el uso de las mismas. Pulsa para ver más información sobre las cookies