La web original de MadTeam, online desde 1997
Entrar | Registrate
MadTeam > Foros de Montaña y Grupos > Rutas, Ascensiones y Condiciones de la montaña >Canal del Ordiguer

Rutas, Ascensiones y Condiciones de la montaña

volver al indice del foro.

Sunday 5 april 2009 - 20:56:28

Canal del Ordiguer

Avui hem anat a la canal del Ordiguer, des de Estana, hi trobem neu continua des de Prat de Cadí, fins aqui molt poca neu, a partir d´aqui molta, encara sort d´una mica de traça de fa uns dies, doncs ens enfonsàvem força, el ressalt de la canal sense problemes, la gran quantitat de neu fa que gairebé no el trobis, la sortida força dreta 50º, nosaltres hem fet la via que en el llibre "Neu Mixt i Gel" del Xavi Cullell, ve com a via normal, la baixada l´hem fet per la Canal de Cristall , despres de fer el cim del Puig de la Canal de Cristall, uns núvols molt amenaçadors ens han fet desistir de fer el Costa Cabirolera, com era la nostre intenció, la baixada per la de Cristall, sense problemes, moltisima neu, i força restes d´allaus, tambe ens enfonsàvem molt, com sempre la entrada a la de Cristall, molt dreta uns 55º, una bona sortida.

En la primera foto es veu a la dreta la canal del Ordiguer i a la esquerra la de Cristall, amb la impresionat Roca del Ordiguer al mig.

La segona es del la zona superior de la Canal de l´Ordiguer

I la tercera es la Montse sortint de la Canal

 

  

 
 


 
  Si quieres abrir una conversación nueva entra  aqui 


 
  volver al indice del foro.
 
 
 

Estas en la Versión web | cambiar a versión para dispositivos móviles


Contactar con Administrador Madteam.net (David Oliveras) (este NO es el contacto del club exc. madteam)


© David Oliveras 1997 -2025 Licencia de Creative Commons | Nota Legal | Política de cookies | BLOG
 
Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para asegurarte una mejor experiencia. Al usar nuestro servicio, aceptas el uso de las mismas. Pulsa para ver más información sobre las cookies
Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para asegurarte una mejor experiencia. Al usar nuestro servicio, aceptas el uso de las mismas. Pulsa para ver más información sobre las cookies