La web original de MadTeam, online desde 1997
Entrar | Registrate
MadTeam > Foros de Montaña y Grupos > Rutas, Ascensiones y Condiciones de la montaña >Aneto

Rutas, Ascensiones y Condiciones de la montaña

volver al indice del foro.

Thursday 27 august 2009 - 14:36:02

Aneto

Algú ha fet recentment l´Aneto? Vull saber com està la gelera i si algú sap fins quan hi han els autobusos que et pugen a la Basurta.  Gràcies.

  

expandir todo contraer todo 3 Respuestas Última respuesta Monday 31 august 2009 - 12:49

 
Thursday 27 august 2009 - 18:54
També m´aniria bé saber què tal es menja a la Renclusa. Algú hi ha menjat darrerament? No m´agrada pagar per un plat de sopa d´aigua calenta, per exemple, com et dónen en algun refugi.
Mil gràcies per la informació.

   Ocultar todas las respuestas      
Friday 28 august 2009 - 13:05

a la renclusa es menja raonablement be... variat i força abundant... pero be, es un refugi, no un restaurant. encara que per les seves caracteristiques, sigui un refugi hotel.

sempre s´ ha menjat be... i si no ha canviat en l´ ultim any, tres plats, sopa o amanida, pasta, verdura amb patates, llenties amb arros, mongetes.... longaniza de graus, costella de porc, estofat de xai...

 

 


 


   Ocultar todas las respuestas      
Monday 31 august 2009 - 12:49
Gràcies Ricard! Ja ho sé, ja, que no és un restaurant, ni pretenc que hi hagi varietat ni puguis triar però és que hi han refugis que es passan. Estàs d´acord amb mi, Oi?
Repeteixo, gràcies per la informació

   Ocultar todas las respuestas      

 


 
  Si quieres abrir una conversación nueva entra  aqui 


 
  volver al indice del foro.
 
 
 

Estas en la Versión web | cambiar a versión para dispositivos móviles


Contactar con Administrador Madteam.net (David Oliveras) (este NO es el contacto del club exc. madteam)


© David Oliveras 1997 -2025 Licencia de Creative Commons | Nota Legal | Política de cookies | BLOG
 
Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para asegurarte una mejor experiencia. Al usar nuestro servicio, aceptas el uso de las mismas. Pulsa para ver más información sobre las cookies