La web original de MadTeam, online desde 1997
Entrar | Registrate
MadTeam > Foros de Montaña y Grupos > Vias Ferratas, Barrancos y Espeleología > Esterri d’Àneu, centre neuràlgic de Gorgs 2012

Vias Ferratas, Barrancos y Espeleología

volver al indice del foro.

Thursday 19 april 2012 - 11:51:17

Esterri d’Àneu, centre neuràlgic de Gorgs 2012

La localitat d’Esterri d’Àneu, al Pallars Sobirà, serà el centre neuràlgic de la 9a Trobada Internacional de Barranquisme Gorgs 2012, els dies 15, 16 i 17 de juny. Una zona on els barrancs mostren característiques molt diverses, ideals per a qualsevol nivell d’experiència i coneixement.

Gorgs és una trobada internacional que busca fomentar la relació entre els participants i crear un referent tant a nivell formatiu com a nivell lúdic. Organitzada per la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) i l’Espot Esquí Club Valls d’Àneu, el nombre de participants ha augmentat considerablement cada any, la qual cosa fa que a dia d’avui, s’hagi convertit en una de les trobades més importants a nivell nacional i internacional amb una participació als darrers anys de 400 persones. 

Formació: una de les activitats més importants, que s´ha incorporat a la trobada en les darreres edicions, són els mòduls de formació. Apostant per la formació tant a nivell pràctic com teòric. Dins d’aquesta part formativa, trobem els mòduls d’iniciació, de perfeccionament, de tècniques de fortuna, aigües vives i auto‐rescat entre d’altres.

Congrés internacional: enguany el Congrés tindrà com a convidats especials els tècnics de la Federació Francesa de Muntanya i Escalada (FFME), sempre referents internacionals en activitats de muntanya. A més, tornarem a tenir la presència del grup especial de rescat dels Bombers de la Generalitat, els GRAE, i una conferència sobre la protecció de la fauna i flora en els Espais d’Interès Natural, entre d´altres. La supervivència en barranquisme i una presentació sobre els canons del Sàhara tancaran aquest 9è Congrés Internacional.

La trobada es complementa amb un concurs de fotografia, la fira de material i el sopar de germanor de dissabte a la nit. Per als més menuts hi haurà un concurs de dibuix infantil i es col·locarà el rocòdrom de la FEEC. Una trobada plena d’activitats, bon ambient i molts, molts regals.
Al següent enllaç hi ha tota la informació de Gorgs 2012 (inscripcions, programa, patrocinadors, possibilitats d´allotjament, mòduls de formació,...). 
 
Informació elaborada per l´Àrea de Comunicació de la FEEC
http://www.feec.cat/esterri-d%E2%80%99%C3%A0neu-centre-neur%C3%A0lgic-de-gorgs-2012

  

 
 


 
  Si quieres abrir una conversación nueva entra  aqui 


 
  volver al indice del foro.
 
 
 

Estas en la Versión web | cambiar a versión para dispositivos móviles


Contactar con Administrador Madteam.net (David Oliveras) (este NO es el contacto del club exc. madteam)


© David Oliveras 1997 - 2020 Licencia de Creative Commons | Nota Legal | Política de cookies | BLOG
 
Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para asegurarte una mejor experiencia. Al usar nuestro servicio, aceptas el uso de las mismas. Pulsa para ver más información sobre las cookies
Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para asegurarte una mejor experiencia. Al usar nuestro servicio, aceptas el uso de las mismas. Pulsa para ver más información sobre las cookies