La web original de MadTeam, online desde 1997
Entrar | Registrate

Mensajes de C.e.madteam en los foros

Inicio > Perfil de C.e.madteam en MadTeam.net > Mensajes en los foros
Mostrando mensajes 1 a 20 de 240 en total.
c.e.madteam Domingo 3 agosto 2014 - 17:18

Montaña General - Vº Trofeo Peña Guara Raids de Aventura


Desde la Sección de Orientación de Peña Guara os queremos dar la bienvenida a este Vº Trofeo Peña Guara de Raids de Aventura. Mantenemos el formato del Raid de un solo día de duración con el objetivo de hacer accesible este deporte a todo el mundo que quiera iniciarse y disfrutar de un día de multi-aventura en el maravilloso paraje del Parque Natural de la Sierra y los Cañones de Guara.  La localización exacta del Raid no se publicará hasta unos días antes de la prueba...

Trekking, BTT, Vía Ferrata, Escalada, Tiro Láser, Juegos Tradicionales... Todas estas disciplinas con un mapa y balizas de por medio, trabajo en equipo, estrategia, compañerismo... Ven a disfrutar de una gran aventura en la Sierra de Guara!

Sábado 20 de Septiembre 2014

Toda la información e inscripciones en el siguiente enlace: http://p-guara.com/wordpress/secciones/orientacion/vo-trofeo-pena-guara-raids-de-aventura/

Os animamos a que os apuntéis a alguna de estas tres propuestas para volver a la rutina deportiva tras el verano!

Un saludo
p-guara@p-guara.com

  
Ir a la conversación completa
  

    
C.E.MadTeam Miércoles 9 abril 2014 - 17:59

Escalada - Curs iniciació escalada en roca - Dies 12 i 13 d'Abril


L’escalada és una activitat apassionant que permet descobrir l’essència i la bellesa de la muntanya vertical, portant-nos a racons d'altre manera difícils d'admirar.

Dirigit a aquelles persones que volen iniciar-se en l’escalada en itineraris equipats. Cal una condició física normal i no patir vertigen. 

DISSABTE 12 D'ABRIL – Pla de Querol (Collsuspina)

Punt de trobada: aparcament de centre comercial Esclat de Malla (Carretera C-17 sortida 54)

9:30 - 10:00 Presentació i accés al sector.
10:00 - 17:00 Curs (parada d'una hora per dinar)
17:00 - 17:30 Valoració del dia.  

DIUMENGE 13 D'ABRIL – Collbató (Montserrat)

Punt de trobada: Collbató.

9:30 - 10:00 Accés al sector.
10:00 - 17:00 Curs (parada d'una hora per dinar)
17:00 - 18:00 Valoració del curs.Més informació e inscripcions: 

  
Ir a la conversación completa
  

    
C.E.MadTeam Martes 4 febrero 2014 - 17:08

Busco gente, Encuentros, Quedadas - Santuari de Bellmunt (Osona)


T'animes a venir amb els peques de la casa??

El Santuari de Bellmunt està situat al N de la Plana de Vic, coronant el punt més alt de la Serra de Bellmunt (1247 m). Això explica que sigui visible des de molts indrets i es consideri un dels punts de referència per situar el N des de la PlanaPartint del coll de Vidrà hi ha una pista que a l'entrada marca Bellmunt. La pista comença enfilant-se una mica però de seguida planeja fins al coll de Iera de Massa. Aquí hi ha varis camins, un cap a Torelló pel PR-C45 i a l'esquerra un altre que baixa cap al riu Ges. De front hi ha el camí que serpentejant ens puja al Santuari. Te un fort pendent però arribarem de seguida. La tornada la podem fer desfent el camí anterior o al coll de Iera de Massa girar a la dreta, agafar en direcció el riu Ges, i desprès remuntar-lo fins arribar a Vidrà. Es força llarg, en total 10 km però podem veure llocs molt macos com el Salt del Molí o el Pont de la Salgueda.

T'HI ESPEREM!!

Més info: http://www.madteam.cat/cursos/activitat.php/149/

  
Ir a la conversación completa
  

    
C.E.MadTeam Jueves 30 enero 2014 - 10:36

Montaña General - REFUGI ELS ESTUDIS - ESTAT DE LA NEU


Bon dia!!
Avui ens llevem amb 20 cm de neu nova. Sense sol i amb fred, sembla que aquesta vegada ens durarà una miqueta!

  
Ir a la conversación completa
  

    
C.E.MadTeam Jueves 23 enero 2014 - 14:24

Busco gente, Encuentros, Quedadas - Re: Gent per fer sortides


Hola Saretta, 

Els clars de la lluna plena es una sortida oberta i col·lectiva que organitza Madteam conjuntament amb el club d’amics de la pakocrestas.com. Anirem els propers caps de setmana del 18 i 19 de gener del 2014, el 15 i 16 de febrer del 2014 i el 15 i 16 de març del 2014 a passar el cap de setmana al massís de la Torreta de l’Orri, situat entre les comarques del Pallars Sobirà i l’Alt Urgell. Tot coincidint amb les llunes plenes que aprofitarem per fer una passejada nocturna abans de sopar la nit del dissabte al diumenge

 

Així dons el Planning es el següent: Dissabte pujada al refugi de les Comes de Rubió, passejada a la lluna plena, sopar i dormir. Diumenge, esmorzar i pujada opcional a la Torreta de l’Orri. Baixada de la vall i retorn.


salutacions

jordiEditado: 23-01-2014


  
Ir a la conversación completa
  

    
C.E.MadTeam Miércoles 22 enero 2014 - 12:16

Montaña General - Teulada del refugi de Certascan


Senyors:

Uns excursionistes m'han enviat una foto de la teulada del refugi de Certascan, en el seu estat actual, a data crec que del dia 12 de gener del 2014, la qual els hi adjunto. Adjunto també una foto del mes d'octubre perquè puguin veure la diferència.

Com era de preveure, el no reparar els danys causats a l'estructura de l'edifici per la climatologia de la zona, tal i com els hi vaig indicar, comença a passar factura, i no podem saber fins a quin punt pot arribar aquesta situació. Com poden veure, el teulat de l'edifici està patint molt i comença a tenir nous danys, malgrat les solucions provisionals que vaig instal•lar.

És per això que novament els reitero, com ja vam fer en burofax enviat per la meva advocada, a emprendre les actuacions necessàries per a que reparin l'estructura del sostre de l'edifici i que el mal estat de la teulada no s'agreugi més.

Recordin que porto com a llogater del refugi de Certascan des de l'any 1983 i soc coneixedor com ningú de les condicions climàtiques que es donen a la zona. La quantitat de neu caiguda l'any passat va causar els danys al Refugi que els hi vaig comunicar i, al no haver-los reparat, durant aquest hivern aquests s'agreujaran.

Sóc conscient de que potser ara, a l'hivern (ja que no ho van fer a l'estiu o la tardor), no és el moment més adequat per fer una obra integral de reparació de la teulada, però sí que es pot fer una actuació d'urgència aprofitant un dia o dos de bon temps, per tal de que el problema no s'incrementi.

Els hi prego que assumeixin les seves obligacions com a arrendadors, per tal de que els danys a Certascan no vagin a més i segueixen podent gaudir d'aquest refugi totes les Entitats i tots els excursionistes

Espero les seves notícies.
Atentament.


  
Ir a la conversación completa
  

    
C.E.MadTeam Miércoles 13 noviembre 2013 - 18:22

Montaña General - Re: refugio de certascan en peligro!!!


DESFONDRAMENT DE LA TEULA I LA FOSA SEPTICA A CERTASCAN

Davant dels darrers esdeveniments que us explico, com a Presidents d’Entitats federades crec que hauríeu de comminar a la FEEC a adoptar una solució immediata per tal d’evitar mals majors.

Per això podeu fer arribar a la Federació fins el 15 de novembre la proposta perquè s’inclogui a l’ordre del dia a la propera Assemblea del 30 de novembre a Vilanova i la Geltrú, i anar a aquesta per defensar la continuació d’un refugi emblemàtic i molt important per tots els excursionistes.

Durant el passat hivern es van enfonsar la teulada i la fosa sèptica del refugi de Certascan.

A dia d'avui la FEEC no ha fet cap actuació ni comunicació que vulguin fer res al respecte:
•Hi ha risc d'accident, ja que una persona passant dins del porxo, es pot clavar una biga o les planxes de la teulada a l'ull, la cara, el cap, o caure dins la fosa sèptica... Hem de tenir en compte que a l’hivern amb la neu, la teulada queda a peu pla.
•D'una altra banda si no s'actua amb urgència a la teulada amb les nevades correm el risc de deteriorament de la teulada del refugi que està bé i que pot afectar fins i tot a l'estructura.
•De moment tot el risc està a l’exterior de l’edifici, pels excursionistes que transiten per la zona.

Com a mínim haurien d’haver fet una acció immediata (que ja els vaig suggerir des del primer dia): tallar la part “gangrenada” del porxo i així com a mínim traiem un risc d'accident i que no s'agreugi el problema a l’estructura de l’edifici.

I en què pot afectar a la FEEC? De moment l’Ajuntament de Lladorre ja els ha enviat un primer avís:
•I incomplint la llei de l’habitatge, que en el seu article 123 determina com una infracció molt greu: “Incomplir el deure de conservació i rehabilitació, si comporta un risc per a la seguretat de les persones...”. I l’article 118 especifica la quantia de les sancions: “1: Les infraccions molt greus se sancionen amb una multa de fins a 900.000 euros.”
•També podrà demanar responsabilitats Endesa seguint les normes de la cessió del refugi: “La FEEC respondrà davant de Fuerzas Eléctricas de Catalunya, S.A. de tots els deterioraments que sobrevinguin a l’immoble en forma culposa.”

Cronologia

16 d’abril 2013. El Síndic fa un assenyalament a la FEEC en que els diu “mentre no es resolgui judicialment aquell procediment, ha de permetre el normal funcionament del refugi”. Es a dir que la FEEC no pot informar de que el refugi està fóra de servei, si no que els excursionistes han de poder seguir utilitzant aquesta infraestructura.

19 d’abril. El Sr. Jordi Merino al seu twitter diu que farà cas de la sentència del Síndic de Greuges de Catalunya. A dia d’avui encara no l’han complert.

13 de juny. Informo dels danys a la teulada del refugi.

14 de juny. Resposta del president en funcions Sr. Lluis Mas i Pi: “us comminem a no actuar pel vostre compte en relació al sinistre i us informem que estem tramitant el tema davant de la companyia asseguradora”

21 de juny. Resposta de la gestora federativa, la Sra. Conxita Rusinés. “Informar-vos de que des de la FEEC, s’ha realitzat el preceptiu tràmit davant de la companyia asseguradora...”

19 d’agost. Quim Feixas va venir al refugi enviat per el Toni Borràs a fer un pressupost per arranjar la teulada i els hi envia a la FEEC.

19 d’agost. Marxa la neu de sobre de la fosa sèptica i puc veure que també s’ha enfonsat.

11 d’octubre. Entro una instància a l’Ajuntament de Lladorre alertant-los del risc d’accident dels excursionistes que passen per la zona, ja que el risc està a l’exterior, no dintre del refugi. L’Ajuntament avisa a la FEEC del risc que hi ha al refugi.

23 d’octubre. El Síndic reitera la seva queixa i diu a la FEEC que ha de fer efectiva la reparació el més aviat possible, per poder donar novament servei als excursionistes.


Atentament: Alejandro Gamarra


  
Ir a la conversación completa
  

    
C.E.MadTeam Martes 21 mayo 2013 - 09:21

Montaña General - 28a SETMANA DE MUNTANYISME DE BADALONA


Benvolgudes amigues i amics

torna un any més la SETMANA DE MUNTANYISME DE BADALONA de la mà de l'Agrupació Excursionista Bufalà que enguany compleix la seva 28a edició.

Es realitzarà al Teatre Principal de Badalona, c/ Francesc Layret, 41 , durant els dies 28, 29 i 30 de maig del 2013 a partir de les 20.30 hores.

L'entrada és GRATUÏTA i hi haurà un sorteig de llibres i material de muntanya després de cada projecció.

Us adjuntem la programació, cartell i banner de la Setmana demanant-vos si us plau que en feu difusió entre tots/es els vostres associats.


Tot agraïnt la vostra col.laboració, rebeu una cordial salutació.

Neus Borràs 
Presidenta de l'A.E.Bufalà

  
Ir a la conversación completa
  

    
C.E.MadTeam Miércoles 8 mayo 2013 - 09:05

Montaña General - Material Accidentats a la Canal de l'Ordiguer


Bones, un company antic soci del club m'ha enviat aquest missatge, si-us-plau....feu-ne difusió del mateix.

Gràcies per la vostra col.laboració
C.E. Madteam

Hola Jordi,

El dissabte passat vàrem coincidir amb els companys dels accidentats a la canal de l´Ordiguer (lloc on i vàrem morir la setmana passada 2 companys per culpa d´una allau...). Estavan buscant el material que duien els companys accidentats i no s´ha pogut recuperar...skis, etc...el més important es una motxilla d´un dels accidentats on hi ha tots efectes personals, mobil, cartera,documentació, etc...important per la seva familia.... 

L´ operació del dissabte no tingue exit perque amb la quantitat de neu 
actual és impossible trobar res....pero a mesura que la neu es fongi serà possible....

No se si és possible posar algun tipus de missatge al foro Madteam, 
revista o alguna cosa aixi per si algu troba aquesta motxila o material a la base de la canal de l´Ordiguer contacti amb el Centre Excursionista de Sta. Perpetua de la Moguda (c.e.sta.perpetua@hotmail.com)

Salut

David julià
Gelida-Alt Penedes.
649981899

  
Ir a la conversación completa
  

    
C.E.MadTeam Martes 30 abril 2013 - 10:41

Montaña General - RAID Popular CERDANYOLA 2013


El RAID Popular CERDANYOLA és la primera prova del 2013 puntuable pel circuit de Raid populars "Camp Base Raid Series".

Es tracta d´una activitat esportiva oberta a tothom que vulgui provar l'experiència d'un raid d'aventura assequible per a tothom i amb una clara vocació de diversió per sobre de la propia competició.

L'activitat està promoguda per CAMP BASE St. Cugat ( www.campbase.es ) i organitzada pels Clubs CER Cerdanyola ( http://cemcerdanyola.cat/wpcat/ ) i Club Excursionista Madteam ( www.madteam.cat )

Es tracta d'una competició esportiva d'unes 3 o 4 hores de durada en què els participants per parelles, realitzaran un recorregut molt fàcil a peu i en btt amb l'ajuda d'un mapa.

Al llarg del recorregut, els equips tindran opció a practicar proves especials de cordes i d'habilitat, amb un grau de dificultat molt fàcil.  
Ir a la conversación completa
  

    
C.E.MadTeam Martes 23 abril 2013 - 11:27

Montaña General - IV MARXA ESPANTARRUCS


El Centre Excursionista Gandesa (CEG) realitzarà el proper 28/04/2013 la 4ª edició de la MARXA ESPANTARRUCS.

Més info en aquest enllaç:
http://www.cegterraalta.org/activitats_ceg.php?p=info&di=61

Esperem que sigui del vostre interes i en feu la màxima difusió. Salutacions.
cegterraalta@gmail.com

  
Ir a la conversación completa
  

    
C.e.madteam Viernes 8 marzo 2013 - 11:38

Rutas, Ascensiones y Condiciones de la montaña - Iniciació esquí de muntanya


Dies 6 i 7 d´Abril 2013

L´esquí de muntanya, també anomenat esquí de travessa i esquí alpinisme, és una modalitat d´esquí que no precisa de zones preparades ni senyalades i que té com a objectiu fer l´ascensió i el descens d´un pic, una travessa o una excursió.

Pallars Sobirà - Allotjament Refugi del Gerdar - preu mitja pensió: 30 euros (dutxa inclosa)

Contingut del curs: 
- Presentació dels materials que utilitzarem i el seu funcionament.
- Protocol de Búsqueda de víctimes d’allaus (ARVA, Pala i Sonda)
- Taller de Nivologia, tipus de neu, pendents,etc.
- Tècnica de lliscament amb els esquís amb diferents pendents.
- Tècnica de la Volta Maria, tant en l’ascens com en el descens.
- Introducció al descens amb neus no tractades.

Finalitat del curs: 
- Realitzar una visió de l’itinerari i buscar la millor traça per evitar els allaus i identificar els perills.
- Saber fer un rescat de víctimes d’allau.
- Pujar amb seguretat amb els esquís.
- Baixar amb seguretat neus no tractades amb una pendent suau.

Requisits mínims

Material necesari: 
- Casc
- ARVA, Pala i Sonda
- Esquís, Pells de Foca, Pals i Ganivetes
- Piolet i Grampons
- Roba adient per l’activitat

OBSERVACIONS:
Obligatorietat de tenir vigent la Llicencia federativa 2013, en cas de no tenir-ne el Club et facilitara una llicencia temporal només per l´activitat (12 euros).

El monogràfic no inclou despeses de desplaçament, allotjament, manutenció ni despeses de llicència/assegurança.
Es requereixen esportistes amb bona condició física i practicants d’alta muntanya.

Preus socis:
4 persones: 83 euros/persona
6 persones: 69 euros/persona

Preus no socis
4 persones: 93 euros/persona
6 persones: 79 euros/persona


  
Ir a la conversación completa
  

    
C.e.madteam Jueves 13 diciembre 2012 - 09:37

Montaña General - LLICENCIA FEDERATIVA / LICENCIA FEDERATIVA FEEC-FEDME 2013


Hola, ja pots fer la sol.licitud de la llicencia federativa pel 2013 entrant dins del teu menú de soci a traves d´aquest enllaç, posant núm de soci i clau d´accès.

http://www.madteam.cat/log.php

Si no recordes el teu núm de soci o password clica aquest enllaç.

http://www.madteam.cat/recordar.php

Recorda que al fer la sol.licitud has d´indicar de quina manera vols pagar la llicencia (domiciliació bancaria - nomes disponible en cas que hagis introduït el teu compte bancari - o transferència,paypal).

SUB 14 i SUB 17 | SUB 18 i MAJORS

Intentarem agilitzar les sol.licituds lo més rapidament possible, només us demanen una mica de paciència ja que com cada any tothom la demana al mateix temps.

Us agrairem repasseu les vostres dades per a comprovar que son correctes.

http://www.madteam.cat/log.php

Per qualsevol altre dubte posat en contacte amb nosaltres a info@madteam.org

Gràcies
Club Excursionista Madteam

 


Hola, ya puedes hacer la solicitud de la licencia federativa para el 2013 entrando dentro de tu menú de socio a través de este enlace, poniendo núm socio y clave de acceso.

http://www.madteam.es/log.php

Si no recuerdas tu núm de socio o password pulsa este enlace.

http://www.madteam.es/recordar.php

Recuerda que al hacer la solicitud debes indicar de qué manera quieres pagar la licencia (domiciliación bancaria - sólo disponible en caso de que hayas introducido tu cuenta bancaria - o transferencia, paypal).

SUB 14 Y SUB 17  | SUB 18 Y MAYORES

Intentaremos agilizar las solicitudes lo más rápidamente posible, sólo te pedimos un poco de paciencia ya que como cada año todo el mundo la pide al mismo tiempo.

Os agradeceremos repaseis vuestros datos para comprobar que son correctos.

http://www.madteam.es/log.php

Para cualquier otra duda ponte en contacto con nosotros a info@madteam.org

Gracias
Club Excursionista Madteam
 


  
Ir a la conversación completa
  

    
C.e.madteam Martes 4 diciembre 2012 - 13:18

Montaña General - Celebració Dia Internacional de les Muntanyes


Benvolguts amics, benvolgudes amigues,

Com cada any per aquestes dates, Mountain Wilderness de Catalunya celebra el Dia Internacional de les Muntanyes amb l’objectiu de reafirmar el compromís amb les muntanyes i la seva salvaguarda com a inesgotable font de vida. Enguany, s’està preparant una ascensió col•lectiva al cim de Lo Tèssol (2700mts.-Pallars Sobirà) i la lectura d’un manifest, el proper diumenge 16 de desembre. La nit abans es pernoctarà al refugi Pla de la Font (1980mts).

Adjunta trobareu un carta on la junta directiva us convida a participar-hi. Degut a que les places són limitades, demanem a qui estigui interessat en participar d’aquest acte que és posi en contacte amb nosaltres mitjançant el correu-e webmaster@mountainwildernesscatalunya.org.

Aprofitem per demanar-vos que ens ajudeu a fer-ne difussió d´aquest acte reenviant aquest correu-e als vostres membres.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

Salutacions,

Maria Sànchez i Montes
Secretària tècnica
Mountain Wilderness Catalunya

  
Ir a la conversación completa
  

    
C.e.madteam Miércoles 28 noviembre 2012 - 18:45

Tecnica y Material - Edelrid retira alguns models de dissipadors per a vies ferrades


Edelrid ha detectat un defecte en diferents models de dissipadors per a vies ferrades fabricats entre l´any 2010 i el 2012 per la marca alemanya. Per raons de seguretat Edelrid desaconsella utilitzar aquest material i fa una crida als usuaris per tal que retornin els equips afectats directament a Edelrid o bé els facin arribar a través de la botiga on els van adquirir.

En el següent enllaç es poden consultar els diferents models afectats aixó com el detall del procediment per efectuar el reton del material. 

Informació facilitada per Edelrid
http://www.feec.cat/edelrid-retira-alguns-models-de-dissipadors-vies-ferrades


  
Ir a la conversación completa
  

    
C.e.madteam Jueves 11 octubre 2012 - 18:11

Escalada - Robatori de material d´escalada a la Miranda de Sant Joan


Informem al col·lectiu d´escaladors que el sector de la Miranda de Sant Joan (Montserrat), equipat pel Patronat de la Muntanya de Montserrat amb la col·laboració de la FEEC, ha patit un robatori d´una trentena de xapes i una instal·lació de descens.

Lamentem profundament que es produeixin actes d´aquest tipus i mentre no es reequipi el sector recomanen que no es vagi a escalar en aquesta zona, equipada per a la formació i la promoció.

D´altra banda també ens han fet arribar una denúncia sobre robatoris de material d´escalada de dins els cotxes aparcats en el tram de carretera BP-1103 (entre Can Maçana i Santa Cecília). L´escalador que ens ha informat d´aquesta praxis concretament estava escalant la via Frec a frec, als Ecos. 

Informació facilitada per l´Àrea Tècnica de la FEEC
http://feec.cat/robatori-de-material-descalada-la-miranda-de-sant-joan


  
Ir a la conversación completa
  

    
C.e.madteam Jueves 6 septiembre 2012 - 18:05

Escalada - Climbat inaugura el primer rocòdrom indoor del Camp de Tarragona


El proper dissabte 8 de setembre tindrà lloc a Reus la inauguració oficial de Climbat Slab, la sala d’escalada interior més gran de tota la província de Tarragona i una de les més completes de Catalunya. Aquest serà el cinquè rocòdrom que Climbat obre a Catalunya i el primer que hi haurà al Camp de Tarragona d’una marca que és propietat de Top30, una de les empreses dedicades a l’escalada més importants del món.

El nou rocòdrom, situat al número 26 de l´Avinguda Cambra de Comerç del Polígon Tecnoparc -a 100 metres del centre Decathlon de Reus- disposa d´una infraestructura que comptarà amb 18 reunions en altures que passaran dels 10 m, una zona de búlder de 4,5 m d´alçada per 12 d´ample, amb fissures, díedres, desploms i una zona d´iniciació. Tot això equipat amb els prestigiosos panells Top Wave 2.0 i 3DReal Rock de Top30. Aquestes instal·lacions suposen la primera sala d’escalada d’aquestes característiques que es construeix al Camp de Tarragona.

Durant tot el dissabte, des de les 12 del matí i fins ben entrada la nit, tindrà lloc amb una jornada de portes obertes. A les 18.30 hi haurà l’acte oficial d’inauguració amb la presència de representants locals de la Diputació de Tarragona i de l’ajuntament de Reus, del president de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, Jordi Merino, i del president de la Federació Espanyola d’Esports de Muntanya i Escalada, Joan Garrigós.

A continuació hi haurà una exhibició a càrrec de Ramon Julián, membre de la Selecció Catalana d´Escalada Esportiva i recent guanyador per sisena vegada del Rockmaster d´Arco. Sense dubte, el millor escalador català de tots els temps. L’entrada a tots aquests actes serà gratuïta.

Informació facilitada per Top30
http://feec.cat/climbat-inaugura-el-primer-roc%C3%B2drom-indoor-del-camp-de-tarragona


  
Ir a la conversación completa
  

    
C.e.madteam Jueves 9 agosto 2012 - 17:35

Montaña General - Important rentat de cara al refugi dels Estanys de la Pera


Ahir dimecres van finalitzar les obres de millora del refugi dels Estanys de la Pera (2.335 m), situat a l’estany Inferior de la Pera (Cerdanya) que van començar a mitjans de juliol.

Precisament ahir es van començar les obres per tapar la seva fossa sèptica d´aquest equipament de la FEEC, segons ens informa el guarda del refugi. Aquestes acabaran definitivament la propera setmana.

A més a més de tapar la fossa sèptica, els treballs de millora han consistit en la instal·lació de plaques solars i en la renovació de tota la xarxa elèctrica del refugi. També s’ha instal·lat el llum d’emergència a l’exterior del refugi, per tal que pugui ser vist en cas de visibilitat escassa. Com en la resta de la xarxa de refugis de la Federació, ja hi ha Internet.

També s’ha instal·lat una estufa de biomassa i l’estació meteorològica. També s’han fet obres de millora en vidres trencats i s’han reparat algunes tanques.

Central de Reserves pel refugi dels Estanys de la Pera.

Informació elaborada per l’Àrea de Comunicació de la FEEC

versión en castellano


  
Ir a la conversación completa
  

    
C.e.madteam Jueves 9 agosto 2012 - 17:32

Montaña General - Nou refugi de Goûter. El somni es fa realitat


Ja hi ha data per l’obertura al públic del nou refugi de Goûter (3.835 m), punt d´aturada per molts dels alpinistes que volen assolir el cim del Mont Blanc (Alps francesos) per la seva via normal.

El dia serà el proper 30 d’agost, després de sis anys d’estudis i tres de treballs. 

El nou i espectacular edifici està situat tan sols a 200 m de l’anterior, de 1960. En  tota l’estructura del nou equipament s’ha utilitzat fusta de la comuna de Saint Gervais. El refugi està recobert amb plaques d’acer inoxidable capaces de resistir vents de més de 240 km/h. El nou edifici s’autoabasteix a través de plaques solars. És altament eficient tant des d’un punt de vista ecològic com energètic.

Posteriorment, els dies 7 i 8 de setembre es farà la inauguració oficial, presidida per la ministra d’esports del govern francès, Valérie Fourneyron. 

Informació elaborada per l’Àrea de Comunicació de la FEEC

versión en castellano


  
Ir a la conversación completa
  

    
C.e.madteam Lunes 16 julio 2012 - 12:48

Busco gente, Encuentros, Quedadas - Reunió ESTADA ESTIVAL AILEFROIDE


Bon dia, 

Donat el fet que l´Estada que organitzem als Alps te un caràcter lliure, en el que confluirà gent que es conegui d´altres sortides i gent que no es conegui, hem pensat que seria bo fer una petita trobada per tal de coneixer-nos una mica i aclarir qüestions que hagin pogut quedar en l´aire, com per exemple:

- cursos i guiatjes
- transport d´anada i tornada
- allotjament al camping i als refugis
- material de camping comú
- intendencia general
- qualsevol altre dubte

Seria interessant també, fer grups i anar distribuint-se en vehícles, així com fixar una hora de sortida des de Barcelona o inclus una hora de trobada a la Jonquera, per tal d´anar tots mes o menys junts cap a Ailefroide.


Per tant, el dimecres dia 25 de juliol a les 20:00 hores, ens veurem les cares a la seu de l´Espai País Valencià, C/ Pere Serafí nº 7 de Barcelona (Barri de Gràcia). Parada Fontana (L. Verda) o Diagonal (L.Blava).

Una salutació

La organització

  
Ir a la conversación completa
  

    

 
 

 
  volver al perfil.
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 

Estas en la Versión web | cambiar a versión para dispositivos móviles


Contactar con Administrador Madteam.net (David Oliveras) (este NO es el contacto del club exc. madteam)


© David Oliveras 1997 - 2018 Licencia de Creative Commons | Nota Legal | Política de cookies | BLOG
 
Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para asegurarte una mejor experiencia. Al usar nuestro servicio, aceptas el uso de las mismas. Pulsa para ver más información sobre las cookies
Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para asegurarte una mejor experiencia. Al usar nuestro servicio, aceptas el uso de las mismas. Pulsa para ver más información sobre las cookies