La web original de MadTeam, online desde 1997
Entrar | Registrate
MadTeam > Foros de Montaña y Grupos > Rutas, Ascensiones y Condiciones de la montaña > Gel Pedraforca: pel Josep

Rutas, Ascensiones y Condiciones de la montaña

volver al indice del foro.

Tuesday 6 january 2004 - 20:01:29

Gel Pedraforca: pel Josep

1. Des que vaig descobrir aquesta pàgina web la visito regularment no perquè sigui un "novato", que ho soc, ni perquè els participants dels diversos fòrums siguin uns "craks", que hi han, sinò perquè es la més respectuosa a l´hora de discutir que he trobat a Internet referent a temes de muntanya.

2. El tó dels 3 teus missatges és, si més no, prepotent.

3. Al tercer t´atreveixes a donar consells a qui no te´ls demana.

4. Els anteriors punts 2 i 3 poden trencar l´armonia de que et parlo al punt 1 i la meva modesta aportació vull que sigui tan sols intentar fer-t´ho veure.

5. Vist com ho veig jo, des de fora, no veig que aquí em prenguin mai el pel.

Atentament,
Javier

  

expandir todo contraer todo 1 Respuestas Última respuesta Tuesday 6 january 2004 - 20:07

 
Tuesday 6 january 2004 - 20:07
weno nois, no li donem més voltes al tema, que tampoc passa res ...  que potser el Josep no s´ha expresat del tot be, potser, pero es el que pasa a l´hora d´escriure... en aixó en Farell es especialista en mals entesos...
   Ocultar todas las respuestas      

 


 
  Si quieres abrir una conversación nueva entra  aqui 


 
  volver al indice del foro.
 
 
 

Estas en la Versión web | cambiar a versión para dispositivos móviles


Contactar con Administrador Madteam.net (David Oliveras) (este NO es el contacto del club exc. madteam)


© David Oliveras 1997 - 2024 Licencia de Creative Commons | Nota Legal | Política de cookies | BLOG
 
Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para asegurarte una mejor experiencia. Al usar nuestro servicio, aceptas el uso de las mismas. Pulsa para ver más información sobre las cookies
Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para asegurarte una mejor experiencia. Al usar nuestro servicio, aceptas el uso de las mismas. Pulsa para ver más información sobre las cookies