La web original de MadTeam, online desde 1997
Entrar | Registrate
MadTeam > Foros de Montaña y Grupos > Rutas, Ascensiones y Condiciones de la montaña > canal del cristall amb esquis

Rutas, Ascensiones y Condiciones de la montaña

volver al indice del foro.

Monday 22 april 2002 - 23:41:41

canal del cristall amb esquis

Voldria saber com està la neu a la canal darrerament, serà esquiable? gracies companys!!

  

expandir todo contraer todo 1 Respuestas Última respuesta Wednesday 24 april 2002 - 11:25

 
Wednesday 24 april 2002 - 11:25
Ei que tal?? Jo hi vaig baixar el diumenge dia 21: A veure, es pot baixar perfectament, perque la neu està poc transformada, però no crec que la disfrutis molt, ja que hi ha la ostia i mitja de traces profundes de bota, així com la resta d´una allau a l´embut de baix de tot. Resumint, hi ha molts "trossos" de neu dureta per sobre de la neu tova. Jo et recomando baixar l´Ordiguer desde, per expemple, la bifurcació de la sortida clàssica amb la directa: trobaràs que la traça d´ascensió és molt homogènia (no et molestarà si baixes pels costats) i la neu està en molt bon estat (per esquiar, no per fer corredors :((. De totes maneres afanya´t pq amb la calor la neu es transforma super ràpid. Aprofita-ho ara. Espero que et serveixi!!! P.D. encara que sembli que la inclinació de l´Ordiguer (50º de mitjana) és més important que la del Cristall( 40º demitjana), les condicions de la neu ho faciliten molt. Adeu!!! Jeroni Soler
   Ocultar todas las respuestas      

 


 
  Si quieres abrir una conversación nueva entra  aqui 


 
  volver al indice del foro.
 
 
 

Estas en la Versión web | cambiar a versión para dispositivos móviles


Contactar con Administrador Madteam.net (David Oliveras) (este NO es el contacto del club exc. madteam)


© David Oliveras 1997 - 2024 Licencia de Creative Commons | Nota Legal | Política de cookies | BLOG
 
Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para asegurarte una mejor experiencia. Al usar nuestro servicio, aceptas el uso de las mismas. Pulsa para ver más información sobre las cookies
Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para asegurarte una mejor experiencia. Al usar nuestro servicio, aceptas el uso de las mismas. Pulsa para ver más información sobre las cookies