La web original de MadTeam, online desde 1997
Entrar | Registrate
MadTeam > Foros de Montaña y Grupos > Rutas, Ascensiones y Condiciones de la montaña >canal gallina pelada o cap llitzet

Rutas, Ascensiones y Condiciones de la montaña

volver al indice del foro.

Tuesday 1 april 2008 - 22:45:35

canal gallina pelada o cap llitzet

Bones ambun company ens agradaria anar aquest cap de setmana a fer una canal que ens han dit que hi ha a la gallina pelada. Pero no em trobat res per enlloc. Algu sabria indicar-nos una miqueta, si es que existeix, o ens han timat. I en els millors dels cassos com està la canal.

Gracies

  

expandir todo contraer todo 1 Respuestas Última respuesta Wednesday 2 april 2008 - 00:10

 
Wednesday 2 april 2008 - 00:10

 

 

A la Gallina Pelada jo només conec la canal de la cara est.  Però no té més dificultat que ser una canal molt estreta. És més aviat curiosa.  La vaig fer baixant amb esquís: comences esquiant per pales amples, que van a parar a una canal estreta, la qual arriba  a la pista del coll del portell. Ii l´únic problema és que la canal es va estrenyen progressivament, fins que hi ha algun moment que els esquís se´m van enganxar entre les parets (fixeu-vos quina amplada). Hi ha dos petits resalts, l´últim una mica llarg, que havies de baixar-los fent el "mono", despenjan-te per els arbres.


   Ocultar todas las respuestas      

 


 
  Si quieres abrir una conversación nueva entra  aqui 


 
  volver al indice del foro.
 
 
 

Estas en la Versión web | cambiar a versión para dispositivos móviles


Contactar con Administrador Madteam.net (David Oliveras) (este NO es el contacto del club exc. madteam)


© David Oliveras 1997 -2025 Licencia de Creative Commons | Nota Legal | Política de cookies | BLOG
 
Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para asegurarte una mejor experiencia. Al usar nuestro servicio, aceptas el uso de las mismas. Pulsa para ver más información sobre las cookies
Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para asegurarte una mejor experiencia. Al usar nuestro servicio, aceptas el uso de las mismas. Pulsa para ver más información sobre las cookies