La web original de MadTeam, online desde 1997
Entrar | Registrate
MadTeam > Foros de Montaña y Grupos > La Cafetería > Sabeu que cobren els taxis per anar d´Espot a St. ...

La Cafetería

volver al indice del foro.

Saturday 30 june 2007 - 16:38:53

Sabeu que cobren els taxis per anar d´Espot a St. Maurici.

Sabeu que cobren els taxis per anar d´Espot a St. Maurici.

  

expandir todo contraer todo 22 Respuestas Última respuesta Tuesday 3 july 2007 - 15:02

 
Saturday 30 june 2007 - 16:44
Saps que es pot pujar a peu des del pàrking de Prat Pierró en 30-45 minuts a ritme suau, pel mig del bosc, sense provocar soroll ni contaminació? Si no aneu amb cadira de rodes o crosses, et recomanaria aquesta opció, si realment vols gaudir.

Klaix

   Ocultar todas las respuestas      
Sunday 1 july 2007 - 12:50
Jo només he preguntat el preu del taxi, i ara de pas si hi ha horaris.
Acabeu de tractar-me de gandul i no és així.
La idea es pujar amb taxi perquè volem fer aquesta ruta:
Dissabte: Sant Maurici, Portarró, collada de Gavatxos, Subenuix, Ref. Colomina.
Diumenge: Colomina, Coll Saburó, Pic Saburó. Ref. J.M. Blanc, Espot.
No ens va bé deixar el cotxe a l´aparcament.

   Ocultar todas las respuestas      
Sunday 1 july 2007 - 13:21
No es que et tractin de gandul, no. Es que per aquí i ha persones que necesiten alliçonar els demés sempre que hi ha ocasió. Qüestions d´ecologisme, saps? De vegades tenen més raó que altres pero per norma general el que no fan es repondre a la pregunta formulada i d´aquesta manera no deixa de ser una bronca més.

Em sap greu, pero jo no sé la resposta a les teves preguntes.

   Ocultar todas las respuestas      
Sunday 1 july 2007 - 14:43
Sense entrar en polèmiques.

El preu i horaris no els sé, però fes un truc al 973 696 189, crec que és el telefon d´informació del parc, aquí segurament te la facilitaran.

salut.

   Ocultar todas las respuestas      
Sunday 1 july 2007 - 19:06

Moltes gràcies.

Joan


   Ocultar todas las respuestas      
Sunday 1 july 2007 - 22:47

Tranqui Joangm, em sembla que ningu ha dit que siguis un gandul, al menys al meu parer, crec que no mes s´ha expresat una idea o forma de veure les coses diferent a la teva, no crec que aixo sigui dolent.

Be, deixemo axins, perque entrariem amb la discusio de taxis si, taxis no, que no crec que hara vingui al cas.

A disfrutar de la ruta que vols fer que es molt maca .

 

salu2


   Ocultar todas las respuestas      
Sunday 1 july 2007 - 22:55

Crec que el unic que busca broncas amb la majoria  dels seus post, ets tu i les teves contestacions, per lo tant com jo entro a la web per parla de montanya i no per a discutir inutilment, la meva resposta al teu post sera simplement el silenci.

salu2


   Ocultar todas las respuestas      
Monday 2 july 2007 - 00:06
El silenci com a resposta no t´ha sortit. Ara et responc jo al teu comentari. Anar de sobrat només surt si ne´ts. Us dediqueu (m´obligues a usar el plural) a jutjar i a decidir el que ha de fer la gent i a sobre aneu plorant de victimes atacades...buf, canseu per pesats i jo no tinc xq callar-me que sigueu uns torracollons ni tinc xq amagar-me a l´hora d´enviar-vos a fregir esparrecs si és que penso que us ho mereixeu. La propera vegada que vulguis aplaudir una resposta impertinent  que no ajuda al que pregunta, proba a fer servir aquest silenci que prediques. Com has pogut veure, al que ha obert el post no li han semblat gracioses les vostres respostes.

   Ocultar todas las respuestas      
Monday 2 july 2007 - 00:36
Per alusions, crec que he realitzat una resposta educada, no impertinent. Simplement he expressat una idea, o he comunicat una informació, sense tractar a ningú de gandul ni res per l´estil. Potser en Joan no sabia que la ruta a peu des del pàrking fins a sant maurici es pot fer a peu, i és ben bonica, ja que les oficines de turisme et bombardegen amb els taxis.

Ah, Joan, jo també vaig fer una ruta semblant, circular, però a l´inrevés, i vaig pujar a peu des d´Espot al Josep Maria Blanch, i després de 5 dies de voltar, de Sant Maurici a Espot, amb el taxi no és el que t´estalvies, personalment (i repeteixo "personalment" sense titllar o classificar a ningú de res (excepte a l´Haran de provocador, però això ja és una cosa que tothom sap,veient el seu historial al fòrum)), vaig preferir fer-ho a peu (i com no, al arribar a Espot fotre´m unes bones braves i unes croquetes amb una birra ben freda!!).

Que disfrutis de la ruta!

Klaix

   Ocultar todas las respuestas      
Monday 2 july 2007 - 00:38
Per cert, que des de Sant Maurici hi ha un camí que agafa direcció sud-oest cap al josep Maria Blanch seguit la corba de nivell (amb la qual cosa hi ha molt poc desnivell, comparat amb els 1000 metres que hi ha entre Espot i el Josep Maria), amb la qual cosa sí que podries deixar el cotxe al pàrquing! (me n´acabo de recordar!)

Klaix

   Ocultar todas las respuestas      
Monday 2 july 2007 - 09:53
Sólo te han presentado una alternativa que tal vez no conocieras.

Tratarte de gandul no... pero subir en un defender por ahí para luego ir a caminar... me parece un sinsentido.  Prueba a subir a pie y a quitar uno de esos picos.  Con el tiempo que te sobre te puedes pegar un chapuzón en un laguito.

Hace un par de años subí hasta Amitges cargado de hierros y de cuerdas... y da bastante por culo que te pase un todoterreno por al lado echándote el humo, con la gente de dentro mirándote como si fueras un bicho raro.

Haran: que no le parezcan graciosas no me parece un problema... nadie le había contado un chiste.

   Ocultar todas las respuestas      
Monday 2 july 2007 - 11:19

Del tema dels taxis, si pots fer-ho a peu es millor. Em sembla recordar que els taxis comencen al mati força tard, ( no abans de les 08:45- 09:00) i l´ has d eomplir o pagar-lo com a complet (una pasta) . Aaixi que si vols fer un dia llarget com expliques, tampoc serveixen de gaire... Els excursionistes no son el seu "target" o objectiu, son un altre tipus de client que no matinen tant, esmorcen a l´ hotel.. vaja que de 10 a 15 hores esquant treballen mes extranyament trobaras un per sortir a les 7 del mati (que segurament es el que necessitaries si vols fer servir aquest mitja)

=======

No nois i noies, Haran no es un provocador, es un justicier. Si alguna cosa no es justa per ell (evidentment la resta de criteris no importen) el seu lema es:

"Us dediqueu (m´obligues a usar el plural) a jutjar i a decidir el que ha de fer la gent i a sobre aneu plorant de victimes atacades...buf, canseu per pesats i jo no tinc xq callar-me que sigueu uns torracollons ni tinc xq amagar-me a l´hora d´enviar-vos a fregir esparrecs si és que penso que us ho mereixeu"

poder penses que el Joan en imbecil i no pot contestar al Klaix si creu qeu el seu post es impertinent?. Realment creus necessaries les teves intervencions?? Fas riure.

Noi cada cop et superes mes... increible. I si vols enviar-me a fregir esparrecs(o simplement a la merda) recorda que"no ofende quien quiere, si no quien puede" i tu ho tens realment malament...

adeu nois... quin paperot ara posare uns dibuixets per no trencar la tradicio


   Ocultar todas las respuestas      
Monday 2 july 2007 - 11:33

Para liar más la manta y dar más alternativas de recorrido.

Sábado: Aparcamiento - Sant Maurici - Vall de Subenuix - Pic Subenuix - Collada Gavatxos - Colomina.

Domingo: Colomina - Col de Saburo - Tuc de Saburo - Peguera (por la arista que lo une con el Tuc de Saburó, pregunté en Colomina si se podía hacer, y luego casi me acuerdo de toda la familia de la guarda. Pero la verdad es que se hacía bien por la arista, y cogiendo alguna canalilla, lo que pasa es que metiéndote sólo, sin material ni nada, no habiendo ningún hito, etc., pues en alguna canal me agobié un poco, porque pensaba, "¡cómo tenga que bajar por no tener continuidad arriba!") - Col de Peguera o de Monastero - San Maurici - Parking.

O otra sería volver del Tuc de Saburo al Col de Saburo, bajar a Josep Mª Blanc y por el camino que ha comentado alguién ir al parking. O si no, sin llegar al refugio ir al Col de Monastero y bajar a Sant Maurici.

¡Opciones hay para aburrir!


   Ocultar todas las respuestas      
Monday 2 july 2007 - 20:38
Ricard...no t´has pogut estar de dir la teva parrafada...qui es aquí el justicier? 
   Ocultar todas las respuestas      
Monday 2 july 2007 - 23:38

Que torni la pau. No passa res.

Amb els anys s´aprenen moltes coses, entre elles que res és blanc o negre sinó que hi ha una immensa gamma de grisos.

O sigui que més tolerància i més respecte haurien de ser una part important del comportament de tots, i molt especialment dels qui anem a la muntanya.
 
Reflexió: Que hi hagi gent que puja a St. Maurici o fins a Amitges amb taxi a mi em mereix tot el respecte del mon, en principi que vagin en taxi no vol dir que no els agradi la natura o que no la respectin, i en canvi què en dieu dels "excursionistes" que deixen la porqueria en els refugis Lliures. No sabeu les vegades que he baixat deixalles del refugi Mataró, o del de Baborte, o de Baiau. I pot ser que aquests "excursionistes" no agafessin el taxi a Espot.

   Ocultar todas las respuestas      
Monday 2 july 2007 - 23:40

Pa liarla un poco mas .........jejeje.........si no quiere hacer la cresta que comenta Fern se sube directamente al coll de Peguera, de ahi a la cima del Peguera, a mi entender con un panorama mas amplio que el Saburo, vuelta al collado y bajada por el valle de Monestero hasta el refugio Mallafre y de ahi al parking, si se va bien de tiempo desde el collado se puede subir tambien al pic de Mar.

bufffff.....la que estamos liando, de esta acabamos desterrados a rutas y ascensiones.

salu2

P.D. Joan es de buen rollo


   Ocultar todas las respuestas      
Monday 2 july 2007 - 23:46

Ostres Joan ens em solapat, fa un moment hi posat un post semblant al de Fern.........

Be tranqui que pau ni ha, nomes son formes diferents de veure les coses i els colors (fent servir la teva comparacio).

I sobre les deixalles als refugis lliures no saps cuanta rao tens, ni ha algun que fa pena.

salu2


   Ocultar todas las respuestas      
Monday 2 july 2007 - 23:50

perdo m´ he equivocat.

no fas riure, fas plorar...

 

 


   Ocultar todas las respuestas      
Tuesday 3 july 2007 - 09:59
Hey Joan, ¿Com va això?  ¿Ja has penjat els esquís? ¡Vaja quina n´has liat amb la teua pregunteta! ¡Es que fas unes preguntes!  ¿A qui se li acudeix parlar de taxis en aquest foro?  Aquí hi ha alguns temes que provoquen reaccions telúriques de magnituts inconmensurables (¡uy!) Jo fa uns mesos vaig fer una consulta i vaig utilitzar l´expressió "levante", i de poc que no em van correr a pedrades. Així que ja saps, quant facis alguna pregunta, fica-t el casc per si de cas algú se sent ofés en les seues més íntimes conviccions. Per cert, a mi ningú em va contestar el que demanava, i a tu tampoc.
   Ocultar todas las respuestas      
Tuesday 3 july 2007 - 11:28

Aqui tens el preu dels taxis que es de 8,80 anar i tornar fins a Sant Maurici, des d´Espot com a minim algú t´ha respost el que demanaves

 http://www.gencat.net/turistex_nou/ofertes/cat/pirineus/pir08.html


   Ocultar todas las respuestas      
Tuesday 3 july 2007 - 15:02
A st maurici ni idea.  Per pujar a Amitges eren 18 per cap... i havies d´omplir les 6 places del cotxe.
   Ocultar todas las respuestas      

 


 
  Si quieres abrir una conversación nueva entra  aqui 


 
  volver al indice del foro.
 
 
 

Estas en la Versión web | cambiar a versión para dispositivos móviles


Contactar con Administrador Madteam.net (David Oliveras) (este NO es el contacto del club exc. madteam)


© David Oliveras 1997 - 2024 Licencia de Creative Commons | Nota Legal | Política de cookies | BLOG
 
Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para asegurarte una mejor experiencia. Al usar nuestro servicio, aceptas el uso de las mismas. Pulsa para ver más información sobre las cookies
Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para asegurarte una mejor experiencia. Al usar nuestro servicio, aceptas el uso de las mismas. Pulsa para ver más información sobre las cookies